Toplagen

De gecertificeerde IKO gum en IKO powergum APP dakbanen (plastomeer gemodificeerd) zijn voorzien van het KOMO certificaat. Leverbaar als 470K14 dakbaan zonder leislag of granulaat afwerking en als 470K24 dakbaan met een leislag afwerking in grijs en donkergrijs of met als afwerking granulaat. De meest in het oog springende afwerking op onze dakbanen is de dakrol met Sparkling Black granulaat. Al meer dan 10 jaar brengen wij deze prachtrollen op de markt

De gecertificeerde IKO powerflex SBS dakbanen (elastomeer gemodificeerd) zijn voorzien van het KOMO certificaat. Leverbaar als 370K14 dakbaan zonder leislag (voor onder dakgrind) of granulaat afwerking én als 370K24 dakbaan met een leislag afwerking in grijs en donkergrijs of met als afwerking granulaat. Voor renovatiedaken wordt de thermbaan IKO powerflex Quadra ingezet.

Dakbanen voor éénlaagse daksystemen

  • IKO powerflex Mono3 Stick 6.0 zelfklevende föhnbare bitumen dakbaan 
  • IKO powerflex Mono3 MB föhnbare bitumen dakbaan  

Onder de "oude naam" Lascogum introduceert Bitasco een nieuwe range APP-dakrollen. De eerste twee producten in de nieuwe range Lascogum, zijn de Lascogum Speed (470K14) en de Lascogum Speed zwart mineraal (470K24).

IKO Carrara 5.0 is een SBS waterdichtingsmembraan van 5 bij 1 meter samengesteld met brandvertragende eigenschappen en een inlage van een polyester-glas combinatie. De bovenkant is afgewerkt met wit granulaat met titaniumoxide en aan de onderkant zit een wegbrandfolie. Toepasbaar in een één- of meerlaags systeem.
(01567515 IKO carrara 5.0)