Over ons

Bitasco… de oplossing voor het platte dak onder één dak

Bitasco is dé handelsonderneming in dakmaterialen, isolatie, daktoebehoren en gereedschappen.

Bitasco Dakmaterialen

Bitasco Trading is samen met Braber Dakmaterialen uw leverancier voor alle platdakmaterialen zoals bitumen en kunststof dakbedekking, isolatie, daktoebehoren, gereedschap, zink, zinkaccessoires en werkkleding. Bitasco heeft steeds meer vestigingen in Nederland, dus er is altijd een vestiging bij u in de regio.

Bezoek onze nieuwe vestiging van Bitasco in Breda! Op 2 maart 2022 hebben wij ons nieuwe pand op Kalshoven 21c weer volledig en up to date voor u ingericht. Sinds 1989 is Bitasco Breda gevestigd op de Kalshoven in Breda. In het vernieuwde pand op de vertrouwde locatie vindt u alles voor de dakdekker. Zowel het magazijn als de winkel met daktoebehoren, gereedschappen en kleding.

Sinds 2020 is onze nieuwe vestiging Bitasco Dakmaterialen in Utrecht geopend. Op het goed bereikbare industrieterrein Lage Weide aan Savannahweg 59a naast de snelweg A2 bieden wij een ruime voorraad aan dakmaterialen waarmee de dakdekker direct aan de slag kan. Vanuit deze vestiging kunnen we de klanten in de regio nóg beter bedienen. De professionele dakdekker kan zijn dagelijkse behoefte aan dakmaterialen bij de afhaalbalie ophalen. Ook verzorgen wij vanuit deze vestiging leveringen binnen 1 dag op het werk of in uw magazijn.

Bitasco en Braber Dakmaterialen werken vanuit 7 vestigingen met een complete op de regio afgestemde voorraad aan dakbedekking en dakisolatie: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Harderwijk, Utrecht, Vlissingen. Vanuit deze vestigingen bedienen wij onze klanten volgens het full-service principe. Wanneer u vandaag tijdig besteld leveren wij binnen 1 werkdag uw bestelling uit. Voor grotere zendingen naar projecten en magazijnen maken wij gebruik van de  transportmogelijkheden vanaf het grote IKO distributiecentrum in Klundert. Hiervoor gelden andere levertijden.

Braber Dakmaterialen in Den Haag is gevestigd op industrieterrein de Binckhorst in Den Haag. Op Binckhorstlaan nr. 134 vindt u alles wat u nodig heeft om een plat dak te maken! Braber Dakmaterialen blinkt uit in het full-service pakket. Door de samenwerking met onze vervoerder met autolaadkranen kunnen we in overleg uw dakmaterialen op het dak plaatsen. Vraag naar de voorwaarden.

Al meer dan 55 jaar weten dakdekkers, installateurs en aannemers de weg te vinden naar onze vestigingen voor de dagelijkse behoefte aan bitumen dakrollen, kunststof dakbedekking en accessoires.

Het gehele IKO assortiment, bitumen, kunststof dakfolies, bevestigers en IKO Enertherm PIR isolaties worden uit voorraad geleverd. Daarnaast vindt u het gehele assortiment Hertalan en Resitrix EPDM folies en accessoires op de vestigingen. Voor een snelle service levert Bitasco EPDM knipstukken, op maat voor u gesneden! Nieuw in ons assortiment is de Amerikaanse EPDM folie, deze bekende EPDM folie wordt onder de naam Topskin verkocht.

Tot ziens op één van onze vestigingen:
Amsterdam – Arnhem – Breda – Den Haag – Harderwijk – Utrecht – Vlissingen

 

Servicegerichte aanpak

Ons sterke punt is onze servicegerichte aanpak. Bitasco luistert naar de klant. Om u perfect te kunnen bedienen, is ons complete assortiment zorgvuldig opgebouwd uit producten van uitsluitend A-fabrikanten. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de prijs en de kwaliteit van onze producten constant gewaarborgd blijven met de bijbehorende garanties.

Internationale IKO groep

Bitasco maakt deel uit van de internationale IKO groep. Wij maken gebruik van hun jarenlange kennis en ervaring om u passend advies en van de beste materialen te voorzien. Door deze nauwe samenwerking profiteert u van de voordelen van het direct kopen bij de fabrikant en de lokale en persoonlijke service en benadering van uw Bitasco vestiging.

iko

Altijd een Bitasco in uw buurt

Bitasco is gevestigd in Amsterdam, Arnhem, Breda/Rotterdam, Harderwijk, Utrecht en Vlissingen. Daarnaast vindt u in Den Haag ons zusterbedrijf Braber Dakmaterialen. Inmiddels hebben we Bitasco verkooppunten in Den Bosch en Rotterdam, onze Bi-points.

Bitasco is verdeler van

partner-1
partner-7
partner-13
partner-2
partner-8
partner-14
partner-3
partner-9
partner-15
partner-10
partner-5
partner-11
partner-17
partner-12
partner-18