Dakaccessoires

Waterabsorptiekorrels zijn de oplossing voor overtollig water op platte daken. Waterabsorptiekorrels nemen binnen een paar minuten tot wel 200x het eigen gewicht aan water op.

Ga toch schroeven! Uiteraard zijn dakdekkers gewend om aluminium daktrimmen vast te spijkeren met trimnagels..... maar er is nog een mogelijkheid! Met deze boorschroef kunt u zonder veel inspanning de daktrim vastschroeven. Door de snijkop op de schroef draait de schroef in een mum van tijd door de trim heen. En vanwege de PH2 kruiskop kunt u met een 'normaal' schroefbitje schroeven. De extra platte kop zorgt dat de schroef niet te ver boven de trim uitsteekt. Probeer deze schroef eens..

De Roval Multi-Trim®: duurzame aluminium dakrand voor renovaties.

Leadax is verkrijgbaar bij Bitasco trading en Braber dakmaterialen.

Deze loodvervanger met unieke eigenschappen ten opzichte van andere loodvervangers heeft een minimale levensduur van 25 jaar en is onder de meest extreme weersomstandigheden te verwerken. Standaard leverbaar in de kleur loodgrijs.

Deze montageankers zijn speciaal ontworpen voor waterdichte en ballastvrije montagesystemen t.b.v. zonnepanelen, ventilatie-units en zonnecollectoren op platte en lichthellende daken.

Bitasco heeft een breed assortiment van bevestigingssystemen voor zowel bitumen als kunststof dakbedekkingssystemen en isolatie in diverse ondergronden, zoals staal, hout en beton. Het assortiment bevestigingsmiddelen wordt geleverd onder de naam: IKOfix.

De nieuwe 'overzet' daktrim voor renovatie van platte bitumen daken. Geschikt voor daktrimmen van 60mm.
De TrimClix wordt over de bestaande daktrim geklikt. De oude bitumen daklaag en daktrimmen blijven zitten, dus er is geen sloopwerk meer.

Meer natuurlijk daglicht in ieder gebouw met behulp van lichtkoepels en daglichtbuissystemen

Intura platdakramen verlichten elk vertrek onder het platte dak met natuurlijk daglicht. Door het gebruik van HR++ of HR+ glas en een schuimgevulde kunststof opstand van 15cm. zijn Intura platdakramen een duurzaam en stijlvol alternatief voor een kunststof lichtkoepel.

Abonneren op Dakaccessoires