Maak kennis met IKO DesignCenter op de IKO-stand op de Bouwbeurs

Maak kennis met IKO DesignCenter op IKO-stand op de Bouwbeurs! Alles voor het platte dak, gebundeld in één volledig gratis digitaal model.

Wil je meer weten? Kom naar de IKO-stand op de Bouwbeurs van 6-10 februari 2023. Op maandag 6 februari is onze verkoper Marco van der Eyssel van Bitasco Arnhem aanwezig. Op dinsdag 7 en vrijdag 10 februari staat Ralf Stekelenburg van Bitasco Utrecht op de IKO-stand 11.A048.

IKO DesignCenter

IKO presenteert hier deze  alles-in-1 3Dtool, waar ze haar jarenlange ervaring in heeft gestopt.  Als bouw- of dakprofessional kun je hiermee een visualisatie maken van het dak van je klant, met een duidelijk eindresultaat. Zo kun je hiermee thermische prestaties en isolatiediktes bereken. Aan het eind kun je deze informatie downloaden, zoals DOP’s, details.

Kun je niet wachten? Neem alvast een kijkje op designcenter.iko.com

Naast deze handige tool is er op de IKO-stand ook aandacht voor:

IKO atelia circulaire daksystemen

IKO helpt klanten invulling te geven aan de steeds strengere eisen op het gebied van energiezuinigheid en duurzaam bouwen door met energiezuinige en verantwoorde IKO dakproducten en -systemen.

Van duurzame producten…

Elk systeem is opgebouwd uit verschillende lagen. Als fabrikant van hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen en PIR isolatie, zorgt er IKO er voor dat elke bouwprofessional nu meer dan ooit toekomstbestendig kan gaan bouwen.

…van 1 fabrikant…

De IKO daksystemen worden volledig in eigen huis geproduceerd en bestaan uit een doordachte combinatie van uitvoerig geteste en perfect op elkaar afgestemde premium materialen. Met een IKO daksysteem verzekert u zich dan ook van een bewezen en uiterst duurzame totaaloplossing voor het dak van uw gebouw.

…naar IKO atelia circulaire daksystemen!

Een drietal van de IKO daksystemen zijn volledig circulaire daksystemen. Na de gebruiksperiode van het dak is het systeem volledig demonteerbaar. De materialen kunnen nu zelfs teruggenomen worden. Zo gebruiken wij ze weer als grondstof voor nieuwe waterdichtings-, of isolatieproducten.

>>meer informatie

Vind een vestiging in uw buurt

Vind het dichtstbijzijnde filiaal in uw buurt en bezoek ons tijdens de openingstijden.
Bekijk vestigingen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze acties, promoties, kortingen, nieuws, ...