Focus op: Bitasco Breda

De oudste vestiging van Bitasco bevindt zich in Breda. Al meer dan 12,5 jaar is vestigingsleider Rien van Meurs actief bij Bitasco.
Rien is opgegroeid binnen de dakdekkerswereld en stond als kleine jongen al op het dak en weet als geen ander hoe belangrijk het is om een uitstekende service te verlenen aan de klant, waar het mooie en efficiënte nieuwe pand aan de Kalshoven 21c in Breda aan bijdraagt.

Vanuit het grote magazijn zijn alle materialen voor de dagelijkse behoefte van de dakdekker leverbaar.

Het is nu nog makkelijker om je weg te vinden, want de winkelruimte is aanzienlijk groter, waardoor je zelf het assortiment kunt bekijken en opzoeken.

Levertijden

Bitasco Breda heeft uitstekende afspraken met de transporteurs. Spullen op voorraad, kunnen de volgende werkdag al geleverd worden, mits deze de dag ervoor vóór 14.30 uur zijn doorgegeven. Maatwerk en afwijkende maten lichtkoepels zijn binnen enige dagen aangeleverd.

Voor diverse vaste breedtes EPDM dakfolie kan op de vestiging een lengteafsnijding worden besteld. Zo heeft u altijd de juiste maat EPDM binnen handbereik.

Wilt u de dakmaterialen nog sneller? Kom dan direct langs in onze winkel, naast een bak koffie kunt  u ook terecht voor een gedegen advies.

Voor technische adviezen, isolatie, renovatie, nieuwbouw en prijsaanvragen kunt u contact opnemen met de vestiging via tel: 076 – 57 15 540.

Graag tot ziens op onze mooie nieuwe vestiging aan de Kalshoven 21cin Breda! Kijk op www.bitasco.nl/stores/bitasco-breda om precies te zien waar we zitten.

nieuw pand kalshoven21c
TeamBitascoBreda
winkel Breda
breda magazijn
kantoor Breda
breda magazijn boven
winkel breda 1
IMG_0015
breda PVC in stelling
breda stellingen

Vind een vestiging in uw buurt

Vind het dichtstbijzijnde filiaal in uw buurt en bezoek ons tijdens de openingstijden.
Bekijk vestigingen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze acties, promoties, kortingen, nieuws, ...