Bitasco... de oplossing voor het platte dak onder één dak

Bitasco... de oplossing voor het platte dak onder één dak Bitasco is dé handelsonderneming in dakmaterialen, isolatie, daktoebehoren en gereedschappen.

Ons sterke punt is onze servicegerichte aanpak. Bitasco luistert naar de klant. Om u perfect te kunnen bedienen is ons complete assortiment zorgvuldig opgebouwd uit producten van uitsluitend A-fabrikanten. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de prijs en de kwaliteit van onze producten constant gewaarborgd blijven met de bijbehorende garanties.
 

Bitasco maakt deel uit van de internationale IKO groep. Wij maken gebruik van hun jarenlange kennis en ervaring om u passend advies en van de beste materialen te voorzien. Door deze nauwe samenwerking profiteert u van de voordelen van het direct kopen bij de fabrikant en de lokale en persoonlijke service en benadering van uw Bitasco vestiging.

Bitasco is gevestigd in Amsterdam, Arnhem, Breda/Rotterdam, Harderwijk, Utrecht en Vlissingen. Daarnaast vindt u in Den Haag ons zusterbedrijf Braber Dakmaterialen. Inmiddels hebben we partners in Den Bosch en Rotterdam, onze Bi-points.

  • Klik hier voor actuele vacatures bij Bitasco
  • Klik hier voor een overzicht van Bitasco vestigingen
  • Klik hier voor Bi-points

Bitasco is dealer van verschillende topmerken. Klik hier voor een overzicht.

foto van Oplegger met reclame Bitasco