Acties Bitascourant

Header Bitascourant nr. 20

Met de lente in volle gang, is het dakdekkerseizoen weer officieel begonnen! Bitasco en Braber Dakmaterialen bieden dit voorjaar veel aanbiedingen voor onze klanten. Wij zijn er om dakdekkers en installateurs te voorzien van hoogwaardige dakmaterialen en gereedschappen om hun projecten tot een succesvol einde te brengen.
Als dakdekker komt u vaak tijd tekort, er moeten immers daken worden gemaakt. Geef uw orders tijdig door en laat u ontzorgen door Bitasco en Braber Dakmaterialen. Onze verkopers kunnen perfect laten weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bij Bitasco zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van ons assortiment en het aanbieden van nieuwe en innovatieve oplossingen voor onze klanten. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat we nu lichtgewicht groendaken aan ons assortiment hebben toegevoegd!

groendak
groen dakkapel

Wilt u ook op een eenvoudige manier lichtgewicht sedum aanbrengen? Kijk dan hier voor meer info.
Maak kennis met Susta-vent prefab kabeldoorvoeren, leverbaar met RX slabbe voor een eenvoudige installatie op bestaande dakbedekking. Op verzoek met verschillende dakfolies leverbaar. Of beken kleur met het nieuwe Delphin dakdekkersmes in jouw favoriete kleur!
Het valt niet te voorspellen wat 2023 ons zal brengen, maar het staat vast dat Bitasco volop bezig is met het verbeteren en uitbreiden van onze bestaande verkooppunten. Volg ook onze Facebookpagina en Instagram voor meer info.

Zie hieronder alle acties uit de Bitascourant 20. De acties zijn geldig t/m 9 juli 2023 of zolang de voorraad strekt.

Komt u actie-artikelen afhalen op een van onze vestigingen? Doe dan mee met onze BBQ Winactie!