Branders, föhns en lasautomaten

Bitasco levert een uitgebreid assortiment aan (hetelucht) branders, föhns en lasautomaten voor de verwerking van bitumineuze en kunststof dakbedekking.

Deze halfautomatische handlasser voor de gespecialiseerde dakdekker is ideaal voor kleine daken en hoge dakopstanden. 

Met de Uniroof, de dak-lasautomaat van Leister  van een nieuwe, krachtige compacte klasse is het gemakkelijk verwerken van dakbanen gegarandeerd. Het nieuwe 40mm-mondstuk biedt meer zekerheid bij het overlappend lassen. Dankzij het vermogen van 2900 W bij slechts 13 A kan het apparaat praktisch overal worden toegepast en heeft voorts nog voldoende reservevermogen beschikbaar.

Met behulp van de nieuwe Varimat V2 kunt u dakbanen van kunststof snel en doelmatig lassen. De gebruiker zal de optimale ergonomie, de simpele wijze van verwerking en de overzichtelijke 'e-Drive'-bediening waarderen.

Bitasco levert nog meer handföhns vanuit het Leister assortiment. Stuk voor stuk zeer degelijke föhns die kwaliteit garanderen.

De nieuwe Triac ST van Leister wordt voornamelijk voor het lassen en verwerken van kunststof ingezet. Bij zijn ontwikkeling werd bewust afstand gedaan van extra technische snufjes. In plaats daarvan munt hij, net als zijn voorganger de Triac S, uit door zijn ergonomie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Abonneren op Branders, föhns en lasautomaten