PIR isolatie schaarste door grondstof tekorten

Schaarste in PIR isolatie dringt nu echt door! Al enige weken informeren fabrikanten en groothandels de dakdekkers en bouwbedrijven over de ontstane schaarste en de enorm gestegen prijzen voor PIR isolatie.

 Werken vallen stil door de tekorten. Bitasco trading en Braber dakmaterialen proberen alle klanten zo goed als het kan aan isolatie te helpen. Door tijdig te bestellen en door juist inplannen (de levertijden zijn inmiddels flink opgelopen) van de werkzaamheden kunt u  ervoor zorgen dat u toch aan de materialen kunt komen. Kleine bestellingen worden, indien voorradig en ALTIJD in overleg, vanuit de vestigingen uitgeleverd of kunnen door u worden afgehaald.
Grote projecten alleen in overleg met de fabrikant. Daarbij moet u rekening houden met een lange levertermijn (8 weken+), dan is het alweer juli! Daar waar het kan, zetten we een andere soort isolatie (EPS met verbeterde Lambda-waarde) in. Dit altijd in overleg met het filiaal bij u in de buurt!

 Neem contact met uw verkoper op om uw PIR isolatie behoefte te bespreken. Vergeet niet om uw klanten/opdrachtgevers te informeren over de nieuwe prijzen en de verkrijgbaarheid van de PIR. Pas prijzen op eerder afgegeven offertes aan. Geef geen prijzen voor langere termijn af.

Via onderstaande link naar onze leverancier IKO Insulations vindt u meer info over der PIR-tekorten:
 http://www.enertherm.eu/mededeling-pir-isolatie-schaarste/