Bitasco Preferred Dealer Hertalan en Resitrix!

BITASCO TRADING B.V. PREFERRED DEALER CARLISLE® CONSTRUCTION MATERIALS B.V.
In 2014 heeft Carlisle® Construction Materials B.V. ingezet op het werken met een vast landelijk dealernetwerk. De laatste jaren is er sprake geweest van een versnippering onder onze handelaren en daarom hebben wij binnen deze structuur nu gekozen voor vijf Preferred Suppliers.
Door intensieve training en begeleiding beschikken onze Preferred Suppliers inmiddels over deskundige product- en technische kennis en kennis over de toepassingsgebieden van onze producten HERTALAN® en RESITRIX®.
Het grote voordeel is dat onze Preferred Suppliers hierdoor in staat zijn om deskundig advies en professionele ondersteuning te geven. Op deze manier zijn zij een waardevol verlengstuk van onze organisatie.
Door de intensive samenwerking met onze Preferred Suppliers zijn wij in staat om onze markt beter te ondersteunen en onze producten HERTALAN® en RESITRIX® beter te vermarkten.
Als Keurmerk® en als blijk van erkenning voor de jarenlange samenwerking hebben onze Preferred Suppliers hiervoor een Carlisle® Construction Materials B.V. Dealerbord ontvangen. Namens Bitasco Trading B.V. nam dhr. H. Koolhout het dealerbord in ontvangst.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt of kijk op www.hertalan.nl of www.resitrix.nl.