Veiligheid op het dak

B-safe valbeveiligingsset

Bitasco heeft de valbeveiligingsset B-Safe in haar programma opgenomen zodat elke dakdekker of installateur die op hoogte werkt zichzelf kan aanlijnen. De set kan vompact worden opgeborgen in de tas zodat deze weinig ruimte inneemt in de bedrijfsauto van de monteur of dakdekker. De gunstige prijsstelling maakt dat niemand meer zonder extra veiligheid op hoogte hoeft te werken.

Download hier de flyer.

IKO secure valbeveiliging

Eenvoudig volwaardig valbeveiligingssysteem geschikt voor bitumen en kunststof dakbedekkingen. Compleet met uniek registratienummer ten behoeve van een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering.

Download hier de flyer.

Bekijk de instructiefilm op YouTube

IKO clip valbeveiliging

Veilig werken op het dak zonder te vallen dankzij het IKOclip systeem voor persoonlijke bescherming. Geschikt voor zowel kunststof als bitumen daken. Voorzien van een CE-markering 0299.

Download hier de brochure.

 Eye Catcher dakbeveiligings producten.

 Ladderborgingspunten, muurankers en ankerpunten. Alles voor het veilig werken op het dak. Bitasco werkt samen met Eye Catcher om de veiligheid op het dak te waarborgen. Klik op onderstaande link voor enkele producten uit dit assortiment. Voor meer producten en informatie kunt u uiteraard terrecht bij een Bitasco vestiging bij u in de buurt.

Klik hier voor de flyer!  
Voor meer informatie kunt u ook kijken op: www.eyecatchersafety.com

 Bekijk hier de flyer.

Dakreling dakrandbeveiliging

Dakreling dakrandvalbeveiliging biedt zekerheid bij werkzaamheden op platte daken waar geen permanente reling toepasbaar is. De Dakreling biedt een veilige werkomgeving gedurende de werkzaamheden aan het dak.

Download hier de brochure.