EPDM dakbedekking

HERTALAN® EPDM DAKSYSTEMEN

EPDM rubberfolies inclusief hulpartikelen.

Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceert Hertalan de bekende Hertalan EPDM dakbedekking. Hiermee waren zij niet alleen Europa's eerste producent van EPDM dakbanen maar in de Benelux ook nog steeds de enige. Een echt Hollands product dat wereldwijd vermarkt wordt

De EPDM van Hertalan wordt breed ingezet in dak,- gevel- en vochtkerende systemen, waarbij het assortiment uit de volgende merknamen bestaat:  Hertalan easy cover en hertalan easy cover FR (membranen) Hertalan easy weld  (dakbanen), Hertalan S  (vochtkerende EPDM stroken) en Hertaled (loodvervanger)

Als eerste Europese producent van EPDM folies biedt Hertalan al bijna 50 jaar topkwaliteit dakbedekking. Hertalan speelt in Nederland dan ook een belangrijke rol met haar kennis en ervaring. Zij waren de eerste producent van EPDM folie die volledig KOMO gecertificeerd werd voor alle in Nederland geldende daksystemen en de eerste met een vliegvuurbestendige EPDM dakbedekking Nederlands Bouwbesluit.

Kennisoverdracht is voor zowel ons als Hertalan een belangrijke pijler in de contacten met onze relaties. Op het gebied van EPDM systemen verzorgen we dan ook regelmatig EPDM trainingen voor o.m. verwerkers en werkvoorbereiders over allerlei aspecten van EPDM. Dit doen wij wisselend op onze vestigingen of in het communicatiecentrum TechnoPoint bij Hertalan in Kampen.

Download hieronder de verwerkingsvoorschriften.

 1. HERTALAN EPDM daksystemen

 2. HERTALAN EPDM vochtkerende systemen

 3. HERTALAN RhinoBond

 4. Stappenplan: Hoe een naadverbinding maken

 5. Stappenplan: Invouwen van een binnenhoek

 6. Stappenplan: Inwerken van een buitenhoek

 7. Stappenplan: Inwerken van een HWA

Hertalan levert met Hertalan easy cover en Hertalan easy weld twee EPDM daksystemen , waarmee u elk dak van de beste EPDM dakbedekking voorziet.

Hertalan Easy Cover

Hertalan Easy Weld

Hertalan vochtkerende systemen

Hertalan Easy Cover EPDM Membraan: richtlijn invouwen binnenhoek

 

Download de folder van de Hertalan EPDM daksystemen

Download de flyer van de Hertalan lijmset en compressor voor EPDM

Download de folder van het Hertalan ks205 drukvat spuitsysteem

Hertalan heeft op haar daksystemen het Nederlandse DUBOkeur merk ontvangen. Een belangrijke erkenning van de duurzame eigenschappen voor Hertalan EPDM rubberfolie. Bitasco trading levert vanuit al haar vestigingen Hertalan EPDM met DUBOkeur.

Certificaat DUBOkeur Hertalan

Milieubeoordeling DUBOkeur Hertalan

 www.hertalan.nl

RESITRIX®

 Resitrix is een duurzame oplossing voor elk plat dak. Alle Resitrix producten zijn intern gewapend met glasvezel. Deze wapening zorgt voor de dimensionele stabiliteit en een hoge inscheurweerstand. Het intern wapeningsnet beschermt Resitrix tegen beschadiging door vallende voorwerpen. Dankzij de hoge elasticiteit is Resitrix zeer goed bestand tegen scheuren en perforaties. Uitvoeringen in winter of zomer en zelfs bij extreme weersomstandigheden zijn kwalitatief even duurzaam. Resitrix vergt een minimaal onderhoud. Resitrix is steeds beloopbaar voor onderhoud van het dak en de apparaten die er op staan.

 

 Neem voor meer informatie of bestellingen contact op met de Bitasco vestiging bij u in de buurt.