Bitumen dakbedekking

IKO gum en IKO powergum APP dakbedekking

De gecertificeerde IKO gum en IKO powergum APP dakbanen (plastomeer gemodificeerd) zijn voorzien van het KOMO certificaat. Leverbaar als 470K14 dakbaan zonder leislag of granulaat afwerking en als 470K24 dakbaan met een leislag afwerking in grijs en donkergrijs of met als afwerking granulaat. De meest in het oog springende afwerking op onze dakbanen is de dakrol met Sparkling Black granulaat. Al meer dan 10 jaar brengen wij deze prachtrol op de markt

IKO Powerflex SBS dakbedekking

De gecertificeerde IKO powerflex SBS dakbanen (elastomeer gemodificeerd) zijn voorzien van het KOMO certificaat. Leverbaar als 370K14 dakbaan zonder leislag (voor onder dakgrind) of granulaat afwerking én als 370K24 dakbaan met een leislag afwerking in grijs en donkergrijs of met als afwerking granulaat. Voor renovatiedaken wordt de thermbaan IKO powerflex Quadra ingezet.

IKO Powerflex Mono3 stick dakbanen voor éénlaagse daksystemen

IKO powerflex Mono3 Stick zelfklevende föhnbare bitumen dakbaan (voor een éénlaags systeem). Dankzij de speciaal ontwikkelde zelfklevende onderzijde kan de IKO powerflex Mono3 Stick in het algemeen direct op alle met IKOpro SA of IKOpro Activator voorbehandelde bouwkundige ondergronden worden aangebracht.
Op nieuw hout kan IKO powerflex Mono3 Stick als getest systeem zelfs rechtstreeks zonder primer worden aangebracht.

IKO powerflex Mono3 MB föhnbare bitumen dakbaan (voor éénlaags systeem).
Soepele bitumen dakbaan voor éénlaags mechanisch bevestigde daksystemen. Parkers in de overlap plaatsen, daarna de overlap dichtföhnen.

Download hier de verwerkingsrichtlijnen van IKO MONO3 MB éénlaags mechanisch bevestigd daksysteem

Download hier de verwerkingsrichtlijnen van IKO MONO3 stick éénlaags volledig zelfklevend daksysteem

 "Terug van weggeweest" Lascogum!

Onder de öude naam"Lascogum introduceert Bitasco een nieuwe range APP-dakrollen.

De eerste 2 producten in de nieuwe range Lascogum, zijn de Lascogum Speed )470K14) en de Lascogum Speed zwart mineraal (470K24).

Beide producten zijn aan de onderzijde voorzien van een noppenprofiel. Dit profiel vergroot de contactoppervlakte met de vlam zodanig, dat een snellere en gelijkmatige verwerking (het vloeibaar worden van de onderzijde van de dakbaan) van de coating tot stand wordt gebracht. Er wordt dus tijd bespaard bij de uitvoering. Daarnaast zorgt de snellere verwerking ook nog voor gasbesparing, omdat er minder "hard" gebrand hoeft te worden.

De Lascogum Speed rollen vormen samen met het bestaande assortiment onderlagen de basis voor jarenlange waterdichtheid.

Uiteraard is de Lascogum range voorzien van een Komo kwaliteitsverklaring.

Verkrijgbaar op al onze vestigingen!