Bitasco Dakmaterialen - dakbedekking, isolatie, daktoebehoren, werkkleding en gereedschap

Bitasco Trading is dé leverancier voor al uw dakmaterialen, zoals bitumen en kunststof dakbedekking, isolatie, daktoebehoren, gereedschap, werkkleding. Bitasco heeft vestigingen verspreid over heel Nederland, dus er is altijd een vestiging bij u in de regio.

Klik hier voor een overzicht van onze vestigingen 

Met ingang van januari 2018 is onze vestiging Braber Dakmaterialen verhuisd naar een nieuwe locatie. Na een lange zoektocht naar een geschikte verkoop- en opslagruimte, hebben we op het goed bereikbare industrieterrein de Binckhorst onze stek gevonden. Op Binckhorstlaan nr. 134 vindt u alles wat u nodig heeft om een plat dak te maken!

In 2016 opende Bitasco Trading B.V. haar jongste vestiging in Harderwijk met dakmaterialen, isolatie en dakaccessoires. De locatie in Harderwijk is inmiddels hét afhaalpunt voor kwaliteitsdakbedekking en isolatie in de regio geworden.

Wij zijn trots op deze nieuwe vestigingen. Al meer dan 50 jaar weten dakdekkers, installateurs en aannemers de weg te vinden naar onze vestigingen voor de dagelijkse behoefte aan bitumen dakrollen, kunststof dakbedekking en accessoires.

Het gehele IKO assortiment, bitumen, kunststof dakfolies, bevestigers en IKO Enertherm PIR isolaties worden uit voorraad geleverd. Daarnaast vindt u het gehele assortiment Hertalan en Resitrix EPDM folies en accessoires op de vestigingen. Voor een snelle service levert Bitasco EPDM knipstukken, op maat voor u gesneden!

Tot ziens op één van onze vestigingen.

 Amsterdam - Arnhem - Breda - Den Haag - Harderwijk - Vlissingen

De trainingen zijn weer begonnenLeadax de loodvervanger

 

Vacatures bij Bitasco en Braber dakmaterialenUit:Bitascourant 15