Corona Update 01-07-2020

Geachte klant,

Per 1 juli zijn de regels rondom Corona weer versoepeld.  Wij volgen het advies van de overheid en hanteren de basisregels, die nog steeds van kracht zijn:    

  • Heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Was vaak uw handen.
  • Werk zoveel mogelijk thuis.
  • Vermijd drukke plekken en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Die aanpak werkt. De piek aan besmettingen is voorbij, het virus hebben we onder controle gekregen. We kunnen uitgebreid testen en intensief bron- en contactonderzoek doen. Zo zijn we in staat snel en gericht bij te sturen en verspreiding van het virus tegen te gaan.

  1. Bitasco en Braber dakmaterialen volgen de richtlijnen van het RIVM en de gezondheidsdiensten.
  2. Onze vestigingen blijven open voor afhaling.
  3. Kom voorbereid naar de vestiging. Geen adviesgesprekken aan de balie of pas ter plaatse bedenken hoe u het dak gaat maken. Geef een bestellijstje af aan de balie
  4. Gelieve al uw bestellingen VOORAF in te dienen per e-mail, whatsapp of per telefoon. Uw bestelling wordt klaargezet voor afhaling. 24 uur van te voren heeft onze voorkeur.
  5. Zorg dat u of uw medewerkers onze vestigingen niet bezoeken wanneer zij ziekteverschijnselen vertonen.

Afstand houden, geeft ruimte aan elkaar
Het is nu van cruciaal belang om alert en waakzaam te blijven. Wie klachten heeft, blijft thuis en laat zich testen. Want alleen zo behouden we de ruimte die we samen hebben verdiend. Vanaf 1 juli gelden onderstaande algemene regels voor binnen en buiten. Regels die recht doen aan wat we inmiddels weten over de verspreiding van het virus.

Bitasco en Braber dakmaterialen rekenen op uw medewerking, zodat de gezondheid van u en onze medewerkers niet in gevaar komt.

Met vriendelijke groet,

Bitasco en Braber dakmaterialen